Фестиваль ЗАХІД 2012

Volyn Times

Афіша :: Виставки

17-19 серпня неподалік від Львова  у колишньому дитячому таборі Сонячна Галявина в Родатичах  вчергове відбудеться Фестиваль ЗАХІД 2012 . Ця мистецька акція є однією з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни, що має традицію з 2009 року. 

Цього року Міжнародний фестиваль ЗАХІД 2012 збере найкращі українські, білоруські, молдовські, австрійські гурти. Проте незмінною  основою його програми залишається ідея підтримки українського мистецтва та культури. Просторі всіяні травами поля, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце – все це сприяє позитивному настрою. Посеред цього природного простору – сцена, з яких лунає  чудова музика. Саме вона об’єднує творчих особистостей з різних куточків України і з-за кордону, які люблять музику! Відпочинку сприяє смачна польова кухня, виставки творчого рукоділля, цікаві літературні читання, корисні майстер-класи з різних ремесел. Тут Вас чекають однодумці, що як і ви, прагнуть насолодитися дружнім настроєм фестивалю.

ЗАХІД – створив найкращу традицію фестивального літа. Цього року він змусить тисячі сердець битися разом під чудові ритми хорошої музичної феєрії. Тут, на території свободи, зустрінуться друзі, що добираючись автостопом, автобусами та машинами з усієї України, прагнучи розділити вільний дух дарований музикою. Тут немає масок буденного життя, статусів і привілеїв. Сюди варто приїхати, щоб відчути себе вільним!

З друзями відпочивати краще та веселіше. Тому: дізнався сам – повідом друга, збирайте компанію та вирушаєте за пригодами, яких тут буде багато!

Учасниками ЗАХОДУ 2012 цього року стануть: Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub, Крихітка, Тартак, Тол, Rocky Leon, Роллікс, Тостер, Qarpa, O.Torvald, Анна, Тінь Сонця, Atmasfera, Брем Стокер, the Вйо, Крамбамбуля, Пан Пупец, Гуцул Каліпсо, Флайzzzа, Серцевий напад, Bandurband, Фіолет, Оратанія, Dance Party. Dance! Dance!

Загалом – більше 50 гуртів на 3 сценах.
Також працюватимуть: література, театр, майстер-класи.

Квитки: http://www.kvytky.ua/ua/event/14657

Більше про ЗАХІД 2012 ви зможете дізнатись з його офіційного сайту: http://3axid.org/lineup

Добратись можна так:

власним авто: Доїхати до фестивалю автомобілем зі Львова можна автострадою номер Е40.

автобуси:   Від Головного залізничного вокзалу м. Львів будуть організовані автобуси  до території фестивалю ЗАХІД.

електрички: До фестивалю ЗАХІД можна доїхати  електричками з Приміського вокзалу ст. Львів.

Через станції Львів-Родатичі прямують електропоїзди ЛЬВІВ-МОСТИСЬКА ІІ (через Рудне, Мшана, Затока, Городок) та ЛЬВІВ-СУДОВА ВИШНЯ.

час відправлення - прибуття 

5-12 – 6-22

7-50 - 9-05

8-45 - 10-07

13-45 – 14-59

17-44 - 18-50

19-50 - 21-03

20-47 - 22-05

Переглянути більшу мапу

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь